About me

een meisje in een grote stad die zo groot nog niet blijkt te zijn. een meisje die eigenlijk niet zo goed weet wat er te vertellen is over haarzelf. die van thee en koffie houdt. soms nog twijfelt over d’s en t’s. een meisje die cultureel erfgoed studeert en nog maar 1 keer heeft gehoord ‘o ja, die studie ken ik!’. moe wordt van de vraag ‘zijn daar wel banen in?!’. die daarna denkt ‘ik vraag toch potdorie ook niet aan jou of je met je saaie kutstudie die iedereen doet überhaupt moet denken dat er een kans is dat je ooit een baan gaat vinden? nee inderdaad. so please, shut up. you’re welcome.’

een meisje dat stiekem onzeker wordt van alle oudere mensen om haar heen. de mensen met meer ervaring. de mensen die niet hyperactief worden onder hoorcolleges. wat ze dus doet. en waardoor die mensen haar hinderlijk maar ook als bron van vermaak zien.

een meisje met de meest rare, toch boeiende gedachtes die er maar zelden uitkomen. een meisje dat niet zonder maar ook niet met mensen kan. die afschrikt wanneer het op ‘daten’ komt maar overkomt als een vrije hippie tijdens uitgaan.

Yup. Thats me.

Please read my blog and tell me what you think.

 

 

 

Advertenties

5 gedachtes over “About me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s